Sommar enligt klockan

I natt blev det sommartid :) Fick sova en timma mindre men vad gör det när man vet att det är på väg att bli sommar? Syns dock inte på vädret så mycket än, tycker att det kunde slå till och bli riktig vår snart! Hade varit jätteskönt! Men samtidigt är det faktiskt tur att vi har årstider, tänk vad enformigt med sommar hela tiden eller mycket värre: vinter och snö på alla årets dagar! Ibland inser man inte hur bra man faktiskt har det. Inte bara ur vädersynpunkt, utan med det mesta. Man letar liksom efter saker att klaga på... Varför inte vara glad för det man faktiskt har istället...?

Idag har jag och mamma varit i Jönköping på a6 och shoppat lite. Det var mysigt! Det blev två par skor (tro det eller ej!) och en långärmad tröja. Ingen studentklänning dock, trots att det var huvudmålet med att åka dit. Men hittade bara en enda vit klänning på hela a6 vilket var lite snopet. Jaja, kommer väl fler chanser...

Högskoleprovet avklarat!

Puh, har gjort högskoleprovet idag. Kan säga att jag känner mig ganska slutkörd och tom i huvudet efter en heldags klurande! Men samtidigt nöjd över att jag klarade det. Har precis kollat på de rätta svaren och kan konstatera att mitt resultatet kanske inte ligger på toppnivå, men det är helt okej ändå. Jag hade faktiskt knappt några förväntningar alls på resultatet, eftersom det var första gången jag gjorde provet. Det var skönt att gå in med den inställningen, till skillnad från andra prov behövde man inte tänka att det spelade lika stor roll om man misslyckas första gången.

Kvällen ser fortfarande ganska öppen ut. Först var det tänkt att vi skulle åka till Borås och gå ut där. Sedan bestämde vi oss för att nog stanna hemma i Uhamn istället och spendera kvällen på bryggan, men nu verkar det som att det blir ändrade planer igen. Hoppas kvällen blir lyckad hur det än blir!

Studentmössan är kommen!

Idag, äntligen, fick vi våra studentmössor! :D Det var verkligen på tiden tyckte jag, vi beställde dem typ när vi började 3:an och alla andra hade fått sina kändes det som. Så när vi hörde att de hade kommit till skolan idag, rusade vi till elevrådsrummet för att hämta dem. De var packade i en fin kartong och innehöll förutom den charmiga studentmössan ett champagneglas och en penna. Det var med ett leende vi provade dem framför spegeln och föreställde oss hur studentdagen i maj skulle bli. Satt sedan några i klassen och snackade lite om studenten och allt kul som vi har framför oss. Vi var nog alla överens om att det känns både overkligt och förväntansfullt.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma förbereda våfflorna. Det är ju faktiskt våffeldagen idag så vi ska ha lite våffelmums! :D

37 dagar kvar i skolan!

Nu var det söndag igen.. Jag vet att jag skrivit dessa ord förut, men TIDEN GÅR SÅ SNABBT! Jag satt precis och kollade i min almanacka hur min kommande vecka kommer se ut. Då blev jag lite sugen på att räkna hur många dagar det är kvar till studentveckan - och jag trodde inte mina ögon, det är bara 37 skoldagar kvar! Det är ju inte alls mycket! Det känns helt galet. I och för sig är inte sista veckan inräknat i dessa 37 dagar, men den veckan kommer ju inte direkt kännas som en vanlig skolvecka:

Vett och etikettdag - måndag
Bal - tisdag
Studentkampen - onsdag
Studentmiddag - torsdag
STUDENTEN :D - fredag.

Denna planeringen har det i alla fall varit tidigare, antar att det är samma i år. Ju mer man tänker på studenten desto mer ser man fram emot den. Hoppas att det blir en härlig dag! Samtidigt inser man mer och mer för varje dag som går att skolan faktiskt är slut snart, väldigt snart. Det känns väldigt underligt måste jag säga. Tänk tex. dagen efter studenten när man vaknar upp "Jaha, nu var 13 års skola slut, vad händer idag...?" hmmm, skum känsla...

Jaja, nog talat om studenten. Det är ju trots allt några månader kvar tills man springer ut på trappan (IIIHH!!!). Än finns det många inlämningar och prov kvar. Har matte C-prov på tisdag och ledarskapsprov på fredag. Och inte minst projektarbetet som hela tiden hänger över en. Det känns ändå helt ok nu när man har ett mål, man vet att det inte är så långt kvar till studenten och orkar därför kämpa!

Helgen har varit bra. Igår var jag på härligt humör hela dagen, det var ju vår!! Underbart! Sara var här, vi fikade och planerade ett träningsläger. Sedan kollade jag på film på kvällen med Stina. Broken english hette den och var helt okej. Idag har jag varit tränare på ett tjejläger. Tycker det gick väldigt bra! Det som är kvar av kvällen kommer nog bestå av matte!


Matte C är inte det lättaste!

Vår!

Vilken härlig dag, säger jag bara. När jag vaknade upp imorse kände jag verkligen att det var vår. Jag gick ut en liten stund efter frukosten för jag skulle gå bort och slänga lite sopor med mamma. Och vad möts jag av? Vår vår vår. Det var jättesoligt och inte alls kallt som det har varit de andra dagarna denna veckan. Underbart! 

Våren gör verkligen mig glad och alla andra också för den delen. Det märks på många, när vårsolen skiner, lyser också de upp. Idag ska Sara komma hit snart och vi ska planera lite inför morgondagens läger. Vi ska vara tränare för ett gäng tjejer här i Ulricehamn. Jag hoppas det går bra. I kväll kommer Stina hit och det blir antagligen myskväll med film/spel.

Nu ska jag nog bege mig ut i vårsolen och njuta lite! :)


Im back!

Var ett tag sen jag uppdaterade nu, men ska försöka bättra mig. :) Vet inte riktigt varför det inte har blivit av, kan bero på att jag inte har orkat. Plus att jag har haft ganska fullt upp. Måndagseftermiddagen spenderade jag i Simhallen. Jag har gjort det till en vana att gå dit på måndagar eftersom vi håller på med ett träningsarbete nu. Och om man ska nå ett resultat måste man ju kämpa lite. 

På tIsdagen var det spexfoto till klassboken och årsboken i skolan vilket var väldigt kul!! Jag var utklädd till en i charlies änglar till klassboken och var ballettdansös i årsboken. Exempel på andra var: dykare, detektiv, jesus, nunna, bondbrud, slav med mera. Det blev mycket skratt och det ska bli jättekul att se bilderna sen :)

Igår var en ganska vanlig dag. Var tränare för en barngrupp på eftermiddagen tillsammans med Kristin och det var megajobbigt!! De skrek genom hela träningen och lyssnade inte alls på vad vi sa. Var därför helt slut när jag kom hem på kvällen och somnade som en stock.

Nu ska jag nog försöka skriva något på internationell-ekonomi-uppgiften.

So long!

 

Bilder från spexet


Hemma från skidspåret

Denna söndagen har varit lugn och jag har knappt gjort någonting känns det som. Ibland är det väldigt skönt med sådana dagar men när det började gå mot eftermiddag tröttnade jag lite på att göra ingenting så då gav jag mig ut i skidspåret i lassalyckan för att åka några varv. Ambitiöst, i know :P Men jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om att åka längdskidor, det är så skönt på något sätt. Samtidigt är det bland den jobbigaste träning som finns. Men det kanske är det som är skönt, i alla fall efteråt, jag vet inte. Att kämpa sig uppför backarna och sedan swisha ned i nedförsbackarna är härligt. Det var tyvärr ganska bakhalt men åkte i alla fall lite drygt 6 km, kändes ganska lagom med tanke på att jag är lite av en amatör när det gäller längdskidåkning egentligen. Nu ligger jag på den nivån att jag mest åker för nöjes skull och för att få motion. Men det hade varit kul att göra det till en utmaning och försöka åka typ tjejvasan nästa år eller något i den stilen. Man borde kanske vara lite bättre på skidor för ett sånt lopp, men hade varit kul och se om man klarade det. Får se om jag har ambition nog...

Kvällen igår var mysig. Först kom Josefine och Sara hit och vi bakade pizza och kollade på melodifestivalen. Hyffsat bra startfält i år tyckte vi. Sedan bar det av till Kristin där kvällen fortsatte. Vi kollade klart på melodifestivalen och blev alla en aning förvånade när Marlena Ernman vann efter att ha fått folkets röster. Ingen av oss diggade hennes disco-opera men skrattade lite åt vem hon liknade. Haha. Blev aldrig pluto sen, vi var för trötta. Dessutom kunde vi bara kika ut från Kristins fönster för att se hur mycket (lite) folk det var på pluto. Haha. Snacka om att bo centralt! Det blev en lugn tjejkväll med lite moonwalk-övning, tjejsnack och en del londonminnen istället och det är ju aldrig fel! :)



   

     

Lördagskvällen


Shoppingen avklarad

Idag har jag varit i Borås och shoppat lite grann. Det var väldigt längesedan så det var skoj! Huvudsyftet med besöket var att hitta något att ha på spexfotot på tisdag. Jag lyckades uppfylla det hyffsat bra tycker jag. Hittade ett par svarta pumps (alltid gångbart) och ett långt svart linne. Men, jag hittade inte bara ett par skor - utan två! Inte alls likt mig. Haha, har alltid megasvårt för att hitta skor jag tycker om. Men efter en lång tids tänkade och beslutsångest bestämde jag mig för att köpa båda. De andra var vita ballerinaskor typ. :)

Ser fram emot kvällen. Josefine och Sara kommer hit och vi ska ha fondue-kväll! Ska även kolla lite på melodifestivalen och se om det är något att ha. Sedan ev utgång, beror på vad vi känner för.

Helg är gött!

Jag kan verkligen inte få nog av den härliga känslan att det är fredag ibland! Det är så himla skönt för att man har hela helgen framför sig.

Sedan jag kom hem kl halv 4 har jag bara slappat. Jag satte mig och kollade lite på tv och packade upp väskan med mera. Gick runt och chillade helt enkelt! Sedan åkte jag och handlade med mamma och nu sitter jag här och är inte överdrivet aktiv direkt. Man kan verkligen behöva sådana här dagar. Speciellt när man går i trean och läxor, prov och inlämningar regnar över en ständigt. Men nedräkningen till studenten pågår ständigt, det ska bli så himla kul!!

Resten av kvällen (oj klockan är snart 8 redan) ska jag äta god mat, tror vi skulle laga kycklingfajitas. Lät väldigt smaskigt tyckte jag! Sedan ska jag åka iväg till pingst med Sara och Bea tydligen. Spontant och bra!

Innebandyn imorgon blir det inget med. Lika bra det, tror det bilr att vi åker till Borås och shoppar lite istället. Måste hitta kläder att ha på mig på spexet nästa vecka. Ska vara Natalie i charlies änglar. haha, får se hur bra jag lyckas med den utstyrseln! :D På lördag kväll skulle det varit klassfest men det blir tyvärr inget med det för vi hittade ingen lokal.. Kanske blir utgång ändå. Det var visst några som var lite sugna... :)




Charlies änglar (natalie i mitten) Visst är vi lika?! :)

Fredag

Oj vilken fredag! Jag har hunnit med mycket och ändå är klockan inte ens ett. Jag gick upp halv 7, åt frukost, gjorde mig iordning och åkte iväg till skolan. Första lektionen som stod på schemat var idrott. Ett av de ämnen jag personligen tycker bäst om. Men idrotten idag var inte att leka med - vi hade beep-test. Det talar väl för sig själv! För er som inte vet vad det är är det ett riktigt jobbigt konditionstest då man springer mellan två koner och ökar hastigheten för varje nivå man uppnår. Till slut springer man så snabbt man kan (jämför känslan med att vara jagad) och man ska springa så länge man bara orkar. Jag sprang nog i ca 10 minuter och klarade ungefär 9 nivåer. Det kanske inte låter så mycket, men jag var helt DÖD efteråt! Äckligt trött!

Därefter skulle jag duscha och skynda iväg till nästa lektion. Var lite avundsjuk på Sara som inte hade någon mer lektion och kunde gå hem. (Du har det så gött Sara!!) Jag kämpade mig istället genom ett prov i marknadsföring och det var ganska svårt faktiskt. Svårare än jag trodde. Men, hoppas det gick okej. Sista lektionen för dagen var organisation och ledarskap som inte är särskilt kul det heller. Men, man orkar ändå, för man vet att det är fredag! :P

Sedan kom Mikaela och frågade mig om jag ville vara med på en innebandy-cup imorgon. Det är några som har det som projektarbete. Lät kul, men var inställd på en ledig lördag alernativt en shoppinglördag med Sara i Borås. Får se hur jag gör...

Nu ska jag skriva klart ett grovplaneringen till idrottsarbetet och sen ska jag åka hem och njuta av att det är fredag och helg :)

Konstig dag

Denna dagen har varit lite annorlunda faktiskt. Jag hade bara en lektion idag och den började tio i tre. Kändes lite konstigt att åka till skolan när de flesta gick där ifrån. Snacka om lång sovmorgon! Sov i och för sig "bara" till nio, men det var skönt ändå! Somnade nämligen inte förrän ganska sent igår. Mamma frågade om jag ville kolla på film på kvällen och varför inte tänkte jag... I och för sig hade jag en del att plugga, men ibland måste man faktiskt chilla lite. :) Och det är inte så ofta mamma föreslår en film när det inte är helg. Filmen hette 21 och var helt ok. På eftermiddagen fikade jag med Stina på torgstallet vilket var väldigt trevligt. Har inte träffat henne på jättelänge. Det blir lätt så... Men kul att ses var det i alla fall.

Nu ska jag snart lämna Göstas lektion och åka hem (eller rättare sagt ska jag få skjuts av Josefine) :)
Resten av dagen kommer bestå av plugg på marknadsföringen och träning ikväll. 


Trött i benen!

Jag är nyss hemkommen från träningen och sitter här och orkar knappt göra någonting. Känns som mina ben ska vika sig! Tränade först i ca en och en halv timme och avslutade sedan med en halvtimmes löpning. Jag tror att mina spagettiben har två anledningar till att de är i sitt ovanligt trötta tillstånd just nu: 1. Jag är ingen supervan löpare. 2. Jag hade träningsvärk sedan simningen igår. Men bra känns det nu i alla fall. är rätt nöjd över att vi ens gav oss ut. Det var halkigt och 2 minusgrader. Inga perfekta förutsättningar alltså, men det gick bra i alla fall.

Känns bra att fysträna en del nu, ska nämligen börja med ett träningsarbete på idrotten snart. Då ska jag nog välja kondition så på fredag ställs allt på sin spets: Vi ska ha ett bip test och enligt Josefine ska det vara grymt jobbigt. Spring tills nu spyr ungefär. Men det kanske var att ta i lite.

Nu ska jag gå och dricka lite te. Fryser jämt i detta vinterklimat! Sedan blir det sova! Ska njuta av hur skönt det faktiskt är att bara ligga still ibland. Haha!

So long!

Slutkörd

Tjo!

Då var det återigen måndag, en dag som för många är tråkig och jobbig eftersom helgen är slut och en ny arbets-/skolvecka väntar. Denna måndagen har dock varit helt okej enligt mig. Jag lovade i förra inlägget att berätta om hur det gick i helgen på SM. Så det är bäst att jag berättar om helgen först. Ni som letat er hit, men inte orkar läsa min pingisrapport kan ju hoppa ned ett stycke :P

På fredagen spelade jag och en kille från Borås mixed-dubbel och förlorade tyvärr med 3-1. Men vi har aldrig spelat förut så det var ändå helt okej. Senare samma dag spelade jag och Sara damdubbel mot några från Växjö och vi vann en superjämn match, riktigt go känsla att vinna sin första match i riktiga SM. Ingen rast ingen ro - för 5 minuter efter dubbelmatchen var avklarad skulle jag spela min match i damsingel. Jag mötte en som spelar i elitserien men lyckades ändå spela en super-jämn 7-sets-match. Hon vann dock med 11-9 i sista setet till slut. Jättetråkigt när jag var så nära, men så är det... Bara att hoppas på revansch nästa gång. Resultatmässigt blev det väl inte några större framgångar på mitt första SM, men är ganska nöjd med spelet i alla fall. Vi åkte sedan hem på lördag eftermiddag efter att ha sett stjärnor som Waldner och Person spela. Söndagen spenderade jag med Josefine. Vi satt och pluggade till provet i rättskunskap och hann även med lite fika och snack emellanåt :)

Idag, måndag den 9 mars (oj det är redan 9 mars!!!! ) har jag varit i skolan och haft två lektioner som vanligt, varav den ena bestod av prov i rättskunskap. Och efter detta prov som mer liknade ett extra långt högskoleprov än ett vanligt prov var jag helt tom i huvudet. Provet var på familjerättsliga frågor och som alla andra prov Gösta gör var det hur långt som helst. 12 sidor närmare bestämt. Svårighetsgraden var inte heller så låg och det tog 2 timmar att jobba sig igenom! Det kan inte vara nyttigt att sitta konstant i 2 timmar och bara skriva!

Jag kände att jag ville rensa hjärnan lite efter detta mastodont-prov, därför begav jag mig till simhallens gym. För er som inte känner mig så väl kan jag tala om att gym-besök inte hör till vanligheterna i mitt liv. Men, jag känner att jag måste börja förbereda min kropp lite inför sommarens Kina-läger. Annars kommer den mer eller mindre få en chock när jag kommer dit! Efter några övningar i gymet begav jag mig till omklädningsrummet och styrde mina steg mot badhuset. Jag tänkte nämligen att även lite simning inte skulle skada. Fråga mig inte var jag fick denna träningslust och energi från, men jag simmade 40 längder, alltså 1 km. Kan erkänna att det var lite tråkigt vissa stunder, men känns alltid skönt efteråt när man gjort något sånt. Så nu är jag slutkörd, men känner mig ändå pigg på något sätt.

Det här med måndagsträning får nog bli en vana. Man blir glad och nöjd efteråt och det är ju alltid trevligt.

Min magkänsla säger att kvällen kommer bli lugn, väldigt lugn. Kan nog vara välbehövligt att återhämta sig lite :) Imorgon är det studiedag (gött!) och studentcupen i fotbollshallen. Ska inte sätta min fot på planen men däremot heja fram Sp3 till seger! :D


vändning

Idag hände något konstigt som gjorde mig på väldigt gott humör! Det kan tyckas vara en ganska obetydlig liten grej egentligen. Jag och Sara skickade in bakgrunden till vårt projektarbete till vår handledare i söndags. Vår handledare har tidigare varit ganska pessimistisk till vårt projektarbete. Hon har inte riktigt trott att det vi planerar ska gå i lås känns det som. För er som inte vet vad vi har som projektarbete ska vi försöka ordna att åka tillbaka till Uganda i höst för att där bland annat hjälpa till på en pingisklubb. Idag fick vi i alla fall ett mail av handledaren. Och hon verkar plötsligt tycka jättemycket om vad vi har åstadkommit! En vändning alltså! Hon skrev att hon var väldigt imponerad och att hon ev skulle nominera oss till Årets projektarbete om hon kunde! Jag och Sara blev verkligen hur glada som helst när vi läste det för vi vill verkligen få resan och projektet att gå i lås. Dessutom verkar det som att två andra svenskar ska vara i Uganda samma tid som vi är där så det känns också skönt!

Strålande glada gick vi ut en stund på eftermiddagen i vårsolen. Sara skulle lämna lite jobbansökningar så jag följde med henne och vi fick samtidigt oss en skön promenad. Båda var ganska flummigt övergalda kan jag tillägga. ;)

Pratade precis med min lärare också, som sa att vi slipper gå på sista lektionen. Har i och för sig väntat typ 2,5 timmar i onödan på den då, men det känns bra att komma hem lite tidigare. I eftermiddag bär det nämligen av till Helsingborg för att spela SM. Är typ sista tävlingen denna säsongen. Spelandet börjar imorgon, ska bli väldigt kul att vara med i riktiga SM. Är första gången, har tidigare bara varit med på ungdoms-SM och junior-SM. Spelar i tre olika klasser: Damsingel, damdubbel och mixeddubbel. Ska dessutom bo på Scandic så det blir mumsig hotellfrukost imorgon.

Uppdaterar om hur det har gått efter helgen!
Nu blir det hem och packa lite grann! :)

Linnéa + beslutsångest = sant!!

Jag ska berätta om en egenskap som jag har. Jag har alltid haft svårt att fatta beslut. Jag velar alltid vad det än gäller känns det som. Det är både små och stora saker det handlar om. Ska jag köpa tröjan, borde jag åka denna bussen eller nästa, ska jag ta de blåa eller svarta jeansen, ska jag kolla på den ena filmen eller den andra? Detta är några mindre, egentligen ganska oviktiga saker jag har haft beslutsångest om under den senast tiden. Själva tillstånden "beslutsångest" för mig går till så här: Jag får reda på två (eller ännu värre - fler) alternativ till något, jag tänker igenom dessa noggrannt, jag ser fördelar och nackdelar med båda alternativen, jag ser fler fördelar med ett alternativ, bestämmer mig för det, men ångrar mig sedan och undrar om jag gjort fel... Varför??

Det kan även röra sig om större saker, såsom när jag skulle bestämma mig för om jag skulle åka med till Kina i sommar eller inte. En träningsresa i två veckor, men förutom att träna skulle vi även åka till kinesiska muren, himmelska fridens torg, shoppa med mera. På plussidan stog bra erfarenhet, stor upplevelse och roligt med. På minussidan fanns det också saker. Resan är ganska dyr och den är mitt i sommaren, så det lär bli lite klurigt att tajma med jobb och så. Jag tänkte och tänkte och tänkte! TILL SLUT bestämde jag mig för att åka med. Man måst ändå våga ta chanser här i livet tänkte jag. Som ung inser man inte vilka möjligheter man har och man ångrar sig ofta om man inte antar utmaningen. Så jag antog utmaningen helt enkelt. Och jag kan lova att det kommer bli en utmaning! 11 träningspass i veckan i två veckor! Men det ska bli grymt kul också. Jag åker med många jag känner och ser det som en grym erfarenhet att ha varit där. Andra beslutsångest promblem just nu består av val av vidare-utbildning. Var på en utbildningsmässa idag med en massa olika högskolor som ställde ut - men blev jag något klokare på vad jag vill plugga för det - nej tror inte det.

Orsaken till varför jag kom på att skriva detta inlägget var för att jag just hade beslutsångest: Ska jag förbereda min svenska-redovisning tills imorn eller ska jag ha den nästa onsdag? Kan tyckas oväsentligt, men under tiden jag har skrivit av mig lite, känns det faktiskt som att jag har fattat ett beslut. :)

Nu ska jag nog kolla lite på tv - frågan är vilken kanal jag ska välja.. Tror inte det är bra att det finns så här mycket att välja på alltid, det gör mig förvirrad! Hmmm...


En vanlig dag..

Nu har det blivit måndag och vardag igen. Alltid lika drygt att gå upp på måndagsmorgonen, men tyckte ändå det gick hyffsat bra idag. Trots att jag gick upp i ottan både lördag och söndag! Hade två lektioner plus ett handledarmöte och slutade sedan. Det  var otroligt skönt! Brukar alltid ha tyska steg 5 den sista lektionen, men nu är jag färdig med den kursen. Inget jag klagar på direkt. Att sluta 12.30 och ha hela dagen kvar är inget jag säger nej till. :)

Satt sedan kvar ett tag i skolan och snackade med Josefine om hennes ute-kväll i lördags. De hade varit i Göteborg och haft väldigt kul tydligen! Alltid kul att höra på lite skvaller..

Dagen fortsatte med att jag och Sara hälsade på Kristin i hennes lägenhet. Blev aldrig av igår på grund av projektarbetet som tog längre tid än jag trodde. Jag säger bara en sak - hennes nya lägenhet är så himla fin! Den ligger mitt i stan, är stor, fräsch och har jättemysig inredning. Kan det bli bättre? Vi var där i ett par timmar och satt och snackade en del om allt möjligt som händer i våra liv just nu. Jobb, plugg, träning, vad som händer efter studenten och så självklart - gamla minnen. Just idag diskuterades och flummades det mycket om en viss lärare vi alla tre haft och alla träffat någon annan stans än i skolan. I en viss klädsel. (!) Hahahaha! Tror inte så många fattar det roliga, men men. (internskämt, förlåt!)

På tal om lägenheter och sånt blir jag alltid lika sugen på att flytta hemifrån när jag är i andras lägenheter. Att få inreda en hel lägenhet som man vill måste vara hur kul som helst! Och att bo i en lite större stad (än denna backiga lilla stad) lockar också en aning faktiskt. Men det kommer inte ske än på ett tag. Först ska jag ta studenten (KUL :D ), sedan vill jag nog jobba och resa i ett år innan jag börjar plugga tror jag. Men jag VET verkligen inte! Det är så svårt att veta vad man vill göra i framtiden. Har funderat på en del yrken jag kan tänka mig, såsom arbetsterapeut, socionom, journalist, lärare m.m. Men hjälper inte hur mycket man tänker på det, blir inte klokare för det! Har i alla fall sökt ett par jobb till sommaren, får hoppas att jag kan få något i alla fall! men är inte helt lätt i denna ekonomiska kris-tid..

Nu blir det plugg en stund, ska skriva ett PM till en svenskredovisning och sedan är jag lite sugen på att avnjuta en film i vintermörkret!

Söndag

Och så var det söndag igen. Söndagar som alltid har en förmåga att vara väldigt lugna och sköna. Alla andra veckans dagar går så snabbt för det alltid något på gång, men söndagar är något speciellt, de är sköna helt enkelt!
Men, man får inte glömma snart-är-det-måndag-ångesten som alltid kommer smygande på kvällen. Att veta att det inte är många timmar kvar tills det är måndag och skola igen känns ibland lite segt. Men fortfarande är det ju många timmar kvar så jag ska njuta!

Idag har vi varit i Lidköping och spelat serie (pingis) i div. 1 på förmiddagen. Gick upp halv 6 imorse, för det började 9 så börjar bli lite trött nu. När man går upp så tidigt hinner man dock med väldigt mycket på en dag jämfört med om man sover till typ 11 (logiskt). Man kan i alla fall inte klaga på att man inte utnyttjat dagen tillräckligt... Det gick väldigt bra i Lidköping faktiskt, både idag och igår. Plockade totalt 8 poäng vilket i pingisspråk betyder att vårat lag vann alla fyra matcher. Jag är väldigt nöjd med mitt spel, vann mina matcher, så det kändes som en bra uppladdning inför SM nästa helg!

Nu ska jag ta det lugnt en stund och även plugga lite projektbarete (måste) och sedan bär det kanske av till Kristins nya lägenhet för att kolla lite film. Får se om det finns tid och ork :)

So long


RSS 2.0