God morgon!

Jag vet inte riktigt vad som tog åt mig men jag blev sugen på att skriva ett morgoninlägg.
Snart bär det av till skolan och det är den näst-näst-näst-näst-näst-näst sista skoldagen innan studentveckan! Alltså är det bara sex skoldagar kvar! Helt ofattbart, det spelar ingen roll hur många gånger man säger det, det går ändå inte in i huvudet att vi snart gått tre år på tingsholm.

Men det är inte slut på slitet än, idag väntar två redovisningar och på fredag är matte c-nationella. :S Nästa vecka är det en inlämning och en redovisning. Sen är det slut på plugg! Wieeee! Så måste man fira! :P

Ha en bra dag!


Helg!

Åh vad skönt med helg säger jag bara! Har varit en ganska kämpig vecka och jag njuter av en helgs ledighet! :)
Nu är det förresten bara åtta skoldagar kvar innan studenten! HJÄLP! det är ju inte alls mycket!

I helgen ska jag till Stockholm för att spela GP-slutspel. Ska bli väldigt kul och det är sista tävlingen för säsongen så ska kämpa järnet! :P

Nu måste jag packa!
So long!

I väntan på lektion

Jag insåg precis att rubriken på detta inlägg påminde mig om helgen. Var nämligen och såg på teatern "i väntan på godot" i gbg i lördags. En ganska speciell pjäs men tyckte ändå den var helt okej. Kort sagt kan man säga att den handlade om två äldre män som satt och väntade på att någon skulle komma - godot. Medan de gjorde det diskuterade de om sina liv. Jag var där med familjen och vi hade en mysig lördagskväll. Min helg började förresten redan i torsdags eftersom jag var ledig både torsdagen och fredagen, hur skönt som helst! På valborg var vi hos en kompis och spelade spel och grillade och på fredagen var vi på pubkväll i limmared. Mycket trevligt!

Nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja och på att Josefine och Sara ska komma. Provade förresten balfrisyr igår också, och den belv faktiskt nästan exakt som jag ville ha den. :)

RSS 2.0