GLAD!

Nu sitter jag här och bloggar igen. (!) Två gånger på samma dag! Ja det börjar bra det här i alla fall...

Just nu känner jag mig glad och nöjd. Det är nog ganska många saker som ligger till grund till detta. För det första har dagen varit bra. Jag hade sovmorgon till klockan 11.20 vilket var underbart! Det är inte så ofta man vaknar och känner sig utvilad, i alla fall gör inte jag det, men idag var jag superpigg när jag vaknade och fick därför en mycket mer positiv inställning till dagen än vad man får om man är SuperMegaMorgonTrött. Jag körde sedan bil till skolan, vilket är en otrolig frihetskänsla mot innan man hade körkort.

Hade sedan ett par lektioner (två närmare bestämt - det är gött att gå i trean ibland), jobbade lite projektarbete med Sara och åt pasta med baconsås (mums!). Det är faktiskt ganska skönt ändå att fortfarande gå i skolan. Om det inte vore för alla läxor skulle jag nog nästan kunna gå kvar ett tag till.

Lite senare på kvällen sen åkte jag iväg för att träna. Då ringer mamma och säger att jag och Sara har fått ett bidrag från en fond till vår planerade återresa till Uganda i oktober! (vårt projektarbete) Jag blev bara så glad, för vi kämpar verkligen för att få det att gå ihop, och hittills har det inte varit så många som velat ge bidrag. Därför har vi inte ens varit säkra på att kunna åka dit i oktober. Men vi vill båda det, för har man en gång varit i Afrika vill man tillbaka, jag lovar. Se bara på bilderna nedan... Detta besked gjrode min dag!

Min glada sinnesstämning är inte slut än. (Nu har jag kanske kommit till det stadiet då många tycker jag är över-positiv). Imorgon ska vi åka på teater med skolan: Förnuft och känsla på stadsteatern i Göteborg. Det ska bli skoj, alltid lika trevligt att gå på teater tycker jag.

Nu ska jag återgå till uppgiften i organisation och ledarskap, ska skriva om indiske ledaren Gandhi. Känner mig inte allt för taggad, men ser fram emot morgondagen! :)




En skön ugandisk tjej som utstrålar glädje!      Jag och älskade vännerna Josefine och Sara. De ska båda med på teatern imorgon.

Nu är väntan över!

Halloj alla glada som väntat på mig i bloggvärlden!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg. Det var verkligen på tiden. Jag har pratat om att skaffa en hur länge som helst, men det har aldrig riktigt blivit av. Det är väl så när man har fullt upp. För just nu känns det verkligen som jag har fullt upp. Veckorna går så snabbt att det bara känns som att det är måndag och fredag och studenten närmar sig med stormsteg. Jag fattar fortfarande inte att vi bara har ca 12 veckor kvar till studenten!! AAAAHH! 12 veckors kan tyckas vara en lång tid, men jag lovar, som samhällsstuderande 18-åring, är det väldigt lite. Men nu ska jag inte tråka ut dig som faktiskt letat dig hit till min blogg med att skriva om en massa tiden-går-så-fort-nuförtidden-prat.

Jag har aldrig bloggat tidigare, men brukar tycka om att skriva, så jag hoppas kunna förmedla mina tankar om vad som händer i mitt liv och vad som intresserar mig. Ska försöka hålla er uppdaterade om mitt liv genom att skriva så ofta jag kan, men får se hur det blir.
Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det löser sig alltid på något sätt.... Det är mitt motto! :)

Hej så länge
/Linnéa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0