Marknadsföring

Håller på att plugga inför provet i marknadsföring som är imorgon. Har inte kommit så jättelångt, men det mesta känns ganska logiskt och sånt gillar jag, när man förstår varför saker fungerar som de gör. :) Hela plugga-processen blir liksom mycket enklare och roligare då än om man tex håller på med någon obegriplig matte-formel. Provet handlar om design, Sales Promotion och liknande och är faktiskt något jag kan tänka mig att göra i framtiden. Verkar kul! På tal om framtiden, det är bara 15 skoldagar kvar för min del nu. Sedan är det dags för studentveckan och den kommer bli så kul!!

Nej, nu ska jag försöka återgå till pluggandet, sedan väntar träning...


Måndag igen

Oj, vad tiden går fort och oj vad jag inte har skrivit på länge och oj vad mycket det har hänt den senaste veckan. Var ska jag börja?

Den senaste veckan har varit oerhört innehållsrik känns det som. Men kan nog inte berätta om allt som har hänt så jag nöjer mig med förra fredagen. Har nog aldrig gjort så mycket på en dag. Den började med att jag gick upp vid 7. Halv 9 var på ett möte om jobb i Dalstorp och fick reda på att jag hade fått jobb där. Riktigt gött! Åkte sedan till Josefine i Gällstad och blev bjuden på fika, sedan åkte vi in till stan och gjorde klart en inlämning och åt lunch. Sedan bar det av till Borås där vi skulle hämta Josefines syster. Systrarna, jag och Sara skulle nämligen åka till Gbg och leta studentklänning. Det var jag som körde, mitt i GÖTEBORG!!!! Det var minsann inte lätt. I gbg spenderade vi ca fyra timmar med desperat-och-ganska-flummigt-klänning-letande och åkte sedan därifrån med en kasse i handen. Nu har jag alltså hittat min studentklänning. Vet inte hur många jag har provat, men fastnade till slut för en! :D

Nu kan man tro att vi åkte hem och sov efter en sån här dag, men nej, det gjorde vi inte. Vi stannade i Borås på vägen hem och handlade inför grillning på kvällen. Åkte ut till klipporna runt 21 och grillade och myste. Sedan, åkte jag hem!
OMG! vilken dag! Kan inte klaga på att jag inte tog vara på dagen iaf :D haha

Nu sitter jag här och borde plugga marknadsföring, men orkar inte just nu, får bli ett senare nöje!

So long!

En bra dag!

Denna dagen har varit mycket innehållsrik och bra! Dagen började med träning på morgonen. Sedan åkte jag till Lidl för att kolla med jobb. De hade inte bestämt än, så det finns fortfarande möjlighet!

Hade sedan två lektioner i skolan och ett utvecklingssamtal. När skoldagen började gå mot sitt slut hände en sak som gjorde mig väldigt glad. Jag och Sara hade fått mail från vår handledare angående vårt projektarbete. Och vi kunde inte tro våra ögon! Hon berömde oss något otroligt och skrev att det var bland det bästa hon läst. Helt otroligt! Kändes väldigt skönt med tanke på hur vi slitit med det. Wiiiieee! Det var med stora leenden vi lämnade skolan kan jag lova!

Sedan när jag kom hem skulle jag ringa ett ev. sommarjobb som hört av sig på min mobil. Men det visade sig att de hade hört med en annan tjej bara för att jag inte ringde tidigare. Hrm, sånt blir man sur på, men det var tydligen inte helt säkert än. Ska jag även träffa några på fredag så jag hoppas att det ialla fall ska vara någon som nappar. Det är otroligt svårt att få sommarjobb i år, jag har nu sökt ett 20-tal och inte hört från alls många. :/ Hoppas verkligen att jag får ett!

På eftermiddagen slappade jag lite genom att kolla på Bridget Jones. Är så himla skönt att bara sätta sig ner och leva in i filmers fantastiska värld :P

Sedan var det träning igen på kvällen och Karin från Taberg var med oss, vilket gjorde träningen lite extra rolig.

Nu är det nog dags att sussilura!


Fredag

Det har varit dåligt med uppdatering nu, men jag ska försöka bättra mig!

Idag är det fredag, klockan är ca 10 och jag har redan slutat skolan. Riktigt gött! Har "bara" haft mitt sluttest på idrotten imorse och sen slutade jag. :D Testet gick sådär. Skillnaden mellan starttestet och sluttestet blev ca 3 ml/kg kroppsvikt. Vad det betyder vet jag inte riktigt men det är i alla fall en förbättring vilket känns skönt. Hade hoppats på ännu lite bättre men men. Gött att det är färdigt nu i alla fall!

Resten av dagen kommer bli ganska lugn gissar jag. Behöver verkligen en slapp-dag med tanke på hur veckan har varit. En massa projektarbete har tröttat ut mig! Men nu är det inlämnat. Wiiiiieee! :) Sen har jag även anmält till högskolan, igår klockan 10 närmare bestämt. Typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten. Haha. Blev två psykologikurser i Jönköping, men är inte alls säker på att jag kommer gå dem.

Imorgon åker jag och Sara till Malmö för att träffa några inblandade i Uganda-projektet. Ska bli spännande! Inget man gör varje dag direkt.. :)

So long!


Konsten att göra det man inte tänkt sig

Jag har kommit på en sak jag är väldigt bra på: Att skjuta upp saker som jag inte orkar med eller vill göra. Idag till exempel hade jag tänkt ägna eftermiddagen/kvällen åt att plugga projketarbete eftersom det ska vara klart väldigt snart. Jag kom nämligen hem från att ha varit i Jönköping och shoppat vid halv 5 ungefär. Jag var där med Stina och letade kläder och skor till student och det var en mycket trevligt tur. :)

Optimist som jag är tänkte jag att jag skulle börja plugga vid 5 och få några sidor skrivna på rapporten, men hur mycket har jag gjort sedan dess? Hm, inte många rader... och det har gått 2 och en halv timma! Har istället "råkat" göra andra grejer som att pratat i telefon, gått in mina nya skor, kollat grejer på Internet med mera. Jag fattar inte varför det alltid blir så!!

Jaja, är i alla fall skönt att det är lov ett tag till..!

Mycket att stå i

Det är så himla skönt att det är påsklov!! Igår till exempel slappade jag typ hela dagen och idag sov jag till 10! Resten av lovet är det dock ganska mycket att göra. Kan ju skriva upp en lista så kanske ni förstår:

Jag bör innan lovet är slut:
1. Skrivia klart projektarbetet tillsammans med Sara. Det ska vara inlämnat på onsdagen efter lovet. (Hjälp!) Vi har en ganska hård (men bra) lärare och satsar högt så det finns en hel del tid att lägga på det.
2. Konditionsträna eftersom det är näst sista veckan på träningsarbetet. Men jag har tyvärr inte kunnat för att jag är förkyld. Tråkigt!!
3. Bestämma mig om högskola/universitet/folkhögskola. För er som inte vet hur det ligger till funderar jag på att anmäla mig till någon kurs nu till hösten. Är nämligen inte så säker på att jag får något jobb och då kan det vara bra att i alla fall ha något. Därmed kan man säga att jag också ska ha bestämt mig lite om min framtid. :S
4. Försöka få ett jobb vore ju alltid bra.
5. Fixa grejer till bal och student vore också bra.
6. Städa mitt rum, det ser värre ut än på länge.
7. Hinna njuta av lovet!!!

Lovet har hittills varit bra. Ikväll ska jag förresten till Kristin och det blir matlagning och mys! :D Vi ska laga indisk mat: tikka masala och naanbröd, ska bli supergott!!! :D Imorgon ska jag nog fika med Stina och Elin och på torsdag ska vi åka till Visingsö och hälsa på farfar + kusinerna. Till helgen sen ska jag eventuellt på Tre dagar med Kristin och sen är lovet typ slut. Eller i och för sig är vi lediga måndag och tisdag också, men då blir det projektarbete så det ryker om det!

So long!


Helgen

Nu var det ett tag sen jag skrev sist. Kan berätta lite om helgen. På fredagen firade jag och Sara att det var lov med en glass på bryggan, aldrig fel. Det var hur skönt väder som helst och jag kan inte säga att det kändes något annat än bra när man hade hela lovet framför sig!

På kvällen kände jag mig helt slukörd. Veckan med allt plugg hade satt sina spår. Blev ändå lite piggare efter ett tag så åkte in till Café vardagsrummet lite senare och träffade Kristin. Var dock inte där så länge eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen. Spelade nämligen det sista seriesammandraget i Sim och Sporthallen både lördag och söndag. Det är inte så ofta man spelar på hemmaplan. Resultatet blev bra, vi vann två matcher och spelade en oavgjord och personligen är jag väldigt nöjd med säsongen. Laget har inte sett ut som det var tänkt, utan yngre tjejer har fått spela. Med tanke på det är det väldigt bra att bli tvåa. Så det kändes gött! Blev sedan intervjuad av radio. haha.

Eftersom det var så himla fint väder på lördagen kände vi oss sugna på att sitta ute på kvällen. Därför satte jag mig på bryggan (än en gång) med solnedgången, tre vänner och en glass som sällskap. Kan det bli bättre?

Idag, första dagen på lovet har jag inte några direkta planer. Det är ganska ovanligt för mig, men det känns skönt också. Tror jag ska ta en promenad i det soliga vädret. Det känns verkligen att våren är här. På torsdag ska det till och med bli 18 grader sägs det. Underbart!


Vårt lag denna säsongen


Solnedgång under lördagskvällen

En ovanligt krävande onsdag

Idag har jag skrivit uppsats i svenska B. Jag skrev en artikel om olika miljömärkningar och det tog sammanlagt typ 5 timmar! Puh, var ganska trött när jag gick därifrån kan jag säga. Det värsta var att jag kom på ett fel jag hade gjort i instruktionerna när det var typ 45 minuters skrivtid kvar. Tror (och hoppas) att jag ordnade upp det bra till slut ändå. Det var sista svenskauppsatsen på gymnasiet. Grymt skönt!

Tio minuter senare skulle jag befinna mig i stenbocks pingishall för träning. Det var inte vilken träning som helst idag kan jag lova. Haha, jag och Sara fick spela matcher mot ett tio-tal gubbar i 70-års-åldern! Inte varje dag man gör det kan jag lova. :P

Därefter skulle jag vara tränare för pingisskolan i två timmar. Men barnen var som tur var ganska lugna idag så det gick ändå helt okej.

Nu borde jag plugga till provet i internationell ekeonomi tills imorgon, men har ingen vidare ork känner jag. Kan konstatera att det har varit en ovanligt krävande onsdag! Börjar dock inte förrän 3 imorgon, så då finns tid för lite plugg. Snart är det påsklov och det ska bli SÅ skönt! :)


RSS 2.0