Måndag igen

Oj, vad tiden går fort och oj vad jag inte har skrivit på länge och oj vad mycket det har hänt den senaste veckan. Var ska jag börja?

Den senaste veckan har varit oerhört innehållsrik känns det som. Men kan nog inte berätta om allt som har hänt så jag nöjer mig med förra fredagen. Har nog aldrig gjort så mycket på en dag. Den började med att jag gick upp vid 7. Halv 9 var på ett möte om jobb i Dalstorp och fick reda på att jag hade fått jobb där. Riktigt gött! Åkte sedan till Josefine i Gällstad och blev bjuden på fika, sedan åkte vi in till stan och gjorde klart en inlämning och åt lunch. Sedan bar det av till Borås där vi skulle hämta Josefines syster. Systrarna, jag och Sara skulle nämligen åka till Gbg och leta studentklänning. Det var jag som körde, mitt i GÖTEBORG!!!! Det var minsann inte lätt. I gbg spenderade vi ca fyra timmar med desperat-och-ganska-flummigt-klänning-letande och åkte sedan därifrån med en kasse i handen. Nu har jag alltså hittat min studentklänning. Vet inte hur många jag har provat, men fastnade till slut för en! :D

Nu kan man tro att vi åkte hem och sov efter en sån här dag, men nej, det gjorde vi inte. Vi stannade i Borås på vägen hem och handlade inför grillning på kvällen. Åkte ut till klipporna runt 21 och grillade och myste. Sedan, åkte jag hem!
OMG! vilken dag! Kan inte klaga på att jag inte tog vara på dagen iaf :D haha

Nu sitter jag här och borde plugga marknadsföring, men orkar inte just nu, får bli ett senare nöje!

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0